Denswil looft ploegmaat: “Zijn geschreeuw houdt me scherp, ik vind het héérlijk”

Pina - Claudemir - Denswil - Vormer - Poulain (Club Brugge - Westerlo)

11 november 2016 00:14 - Stefano Denswil maakt tegenwoordig zowel op als naast het veld een prima indruk. In de Jupiler Pro League miste de Brugse sterkhouder nog geen minuut en ook in voetbalprogramma Extra Time stond de mondige Nederlander zijn mannetje. 

Zo vertelde de 23-jarige centrale verdediger een leuke anekdote over de voertaal bij Blauw-Zwart. “Of we Frans spreken door de aanwezigheid van Benoît Poulain en Ludovic Butelle? Nee, je wil het niet weten man.”

“Maar er wordt wel áltijd genoeg gesproken, zowel op de trainingen als op de wedstrijden”, verzekert de jonge Zaandammer. “Tijdens de match hebben we daarvoor onze vaste mensen. Timmy en Ruud sturen het naar voor en ik stuur van achter naar het middenveld en af en toe naar de buitenspelers.”

“Of Butelle ook veel roept? Die schreeuwt!”, lacht Denswil. “Maar ik vind het héérlijk als een keeper je op die manier áltijd scherp houdt… Zelfs op training!”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.