Deze sfeerbeelden tonen hoe verrukkelijk de Brugse trip naar Porto wel was

Deze sfeerbeelden tonen hoe verrukkelijk de Brugse trip naar Porto wel was

11 november 2016 00:01 - De Champions League wedstrijd tegen Porto ligt al even achter ons, maar met veel plezier blikken we nog eens terug op onze geweldige Europese trip: mooie stad, leuk zonnetje én vooral veel sfeer bij de aanwezige 2.500 Brugse supporters!

In aanloop naar de match zat de sfeer er al goed in bij de meegereisde fans. Al zat het goedkope Portugese bier daar misschien ook wel voor iets tussen.

Wat ons betreft bereikten de Blauw-Zwarte gezangen hun hoogtepunt in de tweede helft, toen er naar goede gewoonte non-stop ‘FC Bruges’ weergalmde in het Estádio do Dragão. “De Brugse fans gingen flink tekeer”, klonk het vol lof in de lokale kranten.

Omdat er veel vraag naar was, hebben we onderstaand enkele leuke sfeerfilmpjes samengebundeld. Heb jij nog mooie beelden? Aarzel dan niet om deze door te sturen naar info@blauwzwartfans.be. Wij voegen ze met plezier aan dit artikel toe.

Club-fans maken sfeer in Porto

Bruges on tour @ Porto #brugesontour #clubbrugge #awaydays #porclu

Een video die is geplaatst door BrugesOnTourOverLandAndSea (@brugesontour) op

Bruges on tour @ Porto #brugesontour #clubbrugge #awaydays #porclu

Een video die is geplaatst door BrugesOnTourOverLandAndSea (@brugesontour) op

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.