Drie Brugse kanshebbers op de Gouden Schoen: “Hij zou een verdiende winnaar zijn”

engels-pina-vormer-vanaken-de-bock-club-brugge-leicester-city

02 november 2016 11:06 - Binnen twee maanden zit 2016 er alweer op en dan is het ook weer tijd om de beste speler op de Belgische velden van het voorbije kalenderjaar te bekronen met de Gouden Schoen. Na het behalen van de landstitel vorig seizoen lijkt de kans groot dat de laureaat iemand van Club Brugge wordt.

Michel Preud’homme ziet alvast drie kanshebbers bij Blauw-Zwart. “Ik heb heel lang gedacht dat Izquierdo de enige favoriet was, maar ik hoor nu steeds meer de naam van Vormer opduiken – ook Ruud zou een verdiende winnaar zijn”, geeft hij aan in Het Laatste Nieuws.

“Hans is ook een kandidaat, maar ik weet dat hij op termijn een hoger niveau kan bereiken dan nu het geval is. Het zou een enorme ontgoocheling zijn, mocht de Gouden Schoen niet naar iemand van Club gaan.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.