Eén Club-speler opgenomen in Topelftal van de Week

Vossen - Denswil - Poulain - Teunckens - Claudemir - Vormer - Butelle - Diaby - Pina (Club Brugge - Anderlecht)

07 november 2016 00:25 - Club Brugge geraakte afgelopen zondag niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen KRC Genk, maar aan één man zal dat zeker niet gelegen hebben. Stefano Denswil was nog maar eens de rots in de branding in de Brugse defensie en ziet zijn sterke prestatie bekroond worden met een plaatsje in het Topelftal van de Week.

Het Laatste Nieuws is van mening dat Stefano Denswil afgelopen weekend deel uitmaakte van de best presterende spelers op de veertiende speeldag van de Jupiler Pro League.

De Nederlandse verdediger krijgt in de Ploeg van de Week het gezelschap van Thoelen (AA Gent), Castagne (KRC Genk), Derijck (Zulte Waregem), Asare (AA Gent), Garcia (Eupen), Berrier (KV Oostende), Edmilson (Standard), Buffel (KRC Genk), Dimata (KV Oostende) en Sylla (Eupen).

Club Brugge teamscore: 7

Butelle: 6
Van Rhijn: 6
Poulain: 7
Denswil: 7
Cools: 6
Simons: 5
Claudemir: 5
Vanaken: 6
Vormer: 6
Limbombe: 7
Vossen: 7

Invallers

Izquierdo: 6
Wesley: 7

KRC Genk teamscore: 7

Bizot: 7
Wouters: 6
Colley: 6
Brabec: 6
Castagne: 7
Heynen: 7
Ndidi: 7
Bailey: 6
Pozuelo: 7
Buffel: 8
Karelis: 6

Invallers

Samatta: 6
Kumordzi: /
Walsh: /

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.