Engels, Refaelov en De Bock plakken datum op hun comeback

Refaelov - Engels

08 november 2016 06:50 - De Brugse ziekenboeg draaide ook dit seizoen al heel wat overuren, maar geleidelijk aan komt daar verandering in. De interlandbreak is dan ook welgekomen voor Blauw-Zwart. Zo zal Michel Preud’homme binnenkort weer over enkele van zijn absolute sterkhouders kunnen beschikken.

Maandag mocht de Brugse coach maar liefst drie spelers opnieuw verwelkomen: Bjorn Engels, Lior Refaelov en Laurens De Bock verschenen op het oefenveld en werkten een individuele trainingssessie af. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Terwijl Engels en Refaelov al met de bal mochten trainen, stond er voor De Bock een doorgedreven looptraining op het programma.

De Bock zou de uitmatch tegen STVV – die na de interlandbreak plaatsvindt – moeten halen. Refaelov mikt dan weer op de eerstvolgende thuismatch van Club, op 25 november tegen KV Mechelen. Op Engels is het tot slot nog eventjes wachten. De centrale verdediger zou graag terug helemaal fit zijn tegen de winterstage.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.