Ex-bondscoach: “Martinez’ goeie relatie met de baas van Club zal niet vreemd zijn aan selectie Simons”

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

15 november 2016 00:15 - De beslissing van Roberto Martinez om voor Timmy Simons te kiezen als back-up voor zijn defensie tegen Estland zorgde voor heel wat ophef. De ene sprak van het enige juiste oordeel, de ander van een schandaal. Ex-bondscoach Wilfried Van Moer fronst de wenkbrauwen.

“Je hebt Nicolas Lombaerts en je hebt ook Jelle Van Damme, die in de Verenigde Staten zijn matchen speelt. Daarom verbaast het me dat de bondscoach Timmy Simons opriep tegen Estland”, vertelt Van Moer aan Het Belang van Limburg.

“Hij kent Simons natuurlijk, maar ik vraag me toch af wie hem dat ingefluisterd heeft. Zijn goeie relatie met de baas van Club Brugge en de KBVB (Bart Verhaeghe, nvdr) zal er wel niet vreemd aan zijn. Nu goed, veel risico nam de bondscoach niet.”

“Hoe zwak Estland was, bleek tijdens de wedstrijd. Door de vlotte zege zag Martinez zich zelfs moreel een beetje verplicht om Simons nog een korte invalbeurt te geven. Fijn voor Timmy. Maar het zal wel eenmalig zijn geweest, zeker?”, besluit Van Moer.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.