Flankspeler op weg naar de uitgang bij Club Brugge

Michel Preud'homme (Club Brugge - Charleroi)

10 november 2016 06:50 - Afgelopen zomermercato hield Club Brugge het relatief rustig. De landskampioen was genoodzaakt om Thomas Meunier naar PSG te laten gaan, maar versterkte zich met Ricardo van Rhijn, Tomás Pina en Anthony Limbombe. Tijdens de wintertransfermarkt zou er wel eens wat meer kunnen bewegen bij Blauw-Zwart.

Langs uitgaande zijde is de kans reëel dat Felipe Gedoz andere oorden opzoekt. De 23-jarige Braziliaan verzamelde dit seizoen nog maar 162 speelminuten en moest zijn invallersstatuut inruilen voor een plaatsje op de tribune.

Volgens Gazeta Esportiva en Paulo Freitas – een doorgaans goed geïnformeerde volger van Braziliaanse voetballers – vinden er momenteel vergevorderde onderhandelingen plaats tussen Santos en Gedoz. Een akkoord op clubniveau is er evenwel nog niet.

felipe-gedoz-club-brugge-leicester-city

De Braziliaanse eersteklasser staat momenteel tweede in de competitie, op zes punten van het Palmeiras van huurling Leandro Pereira. Gedoz zelf is alleszins voorstander van een nieuwe uitdaging. Hij kan zijn draai maar moeilijk vinden in België en haalde onlangs op Instagram nog uit naar zijn ‘haters’ op Jan Breydel.

Tot slot loopt het contract van Gedoz in 2017 af. Als Club dus nog een transfersom wil vangen, moet het de jonge vleugelspits deze winter laten gaan. Eerder toonden Cruzeiro en Atlético Mineiro ook al interesse in Gedoz. En intussen zou ook Flamengo zich in de strijd mengen. Dat meldt Fla Hoje.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.