Galawedstrijd in Jan Breydel: herbeleef het mooiste doelpunt van de avond

Galawedstrijd in Jan Breydel herbeleef het mooiste doelpunt van de avond

26 november 2016 00:20 - Een uitverkocht Jan Breydel werd vrijdagavond getrakteerd op 7 doelpunten, waarvan maar liefst 6 in het juiste net. Onderstaand de mooiste goal van de avond.

Lior Refaelov die met een listig steekpassje de vrijlopende Ruud Vormer bedient. De Nederlander die met een al even listig hakje Jelle Vossen zijn vierde van de avond op een schoteltje aanbiedt. Wat ons betreft veruit de mooiste goal van de avond.

Michel Preud’homme waagde zich zelfs aan een vreugdedansje: “Ik was inderdaad heel blij na die goal. Vooral omdat het collectief het daar haalde van het individuele. Vormer kon ook zelf trappen, maar legde toch nog af”, klonk het onder meer. Vanzelfsprekend mocht matchwinnaar Vossen na afloop de Brugse overwinningsgezangen dirigeren.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.