Geen punten voor Club, maar: “Verdienstelijke match”

Tomás Pina (Club Brugge - Westerlo)

02 november 2016 23:34 - Club Brugge is er ook in Porto jammer genoeg niet in geslaagd om punten te pakken. Nochtans moest Club niet echt onderdoen voor de Portugezen. In de slotfase kwam bijvoorbeeld Pina nog dicht bij de gelijkmaker, maar het mocht niet baten. Desondanks zorgde de prestatie van Club toch voor licht optimisme op Twitter. De invalbeurt van Izquierdo zorgde dan weer vooral voor bange Blauw-Zwarte hartjes.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.