HAHA! Zelfs Trump wenst Club Brugge een gelukkige verjaardag

HAHA! Zelfs Trump wenst Club Brugge een gelukkige verjaardag

13 november 2016 13:30 - Dag op dag 125 jaar geleden werd Club Brugge opgericht. Blauw-Zwart verzamelde in zijn roemrijke geschiedenis 14 titels, 11 bekers en 14 supercups. En dat brengt vanzelfsprekend de nodige verjaardagswensen met zich mee. 

Naast wereldsterren als Donald Trump, Rihanna en Bono hebben ook Geert Bourgeois, Ben Crabbé, Ernst Happel, Renaat Landuyt, Franky Van der Elst, Agnes Vandooren, David Dehenauw, Marc Degryse, Mathew Ryan, Raoul Lambert, Frank Raes, Jan Ceulemans, Stef Wauters, Henk Houwaert, het zesde leerjaar Olva Steenbrugge, Wesley Sonck, Philippe Muyters, Julien Cools, Carl Decaluwé, Caroline Van den Berghe, Ulrik le Fèvre, Aaron Malinsky en Gert Verheyen een verjaardagswens voor Blauw-Zwart in petto.

125 jaar Club Brugge in één heerlijke video

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.