Hasi zorgde er eigenhandig voor dat Anderlecht-sterkhouder niet naar Jan Breydel trok

Besnik Hasi (RSC Anderlecht)

15 november 2016 11:00 - Besnik Hasi vertoefde van 2014 tot 2016 als hoofdcoach in het Astridpark en kende hoogtes en laagtes bij Paars-Wit. Voor één beslissing zijn ze hun ex-trainer echter nog altijd heel erg dankbaar in Brussel.

Het was namelijk Hasi die erop stond dat Leander Dendoncker niet naar Club Brugge trok. Hij geloofde rotsvast in hem en verkoos de huidige Rode Duivel boven Luka Milivojevic en Sasha Kljestan. Vervolgens slaagde Hasi erin om het bestuur te overtuigen van diezelfde visie.

“Ik adviseerde het bestuur écht om Leander te houden. Hij kan goed voetballen en loopt gemiddeld 13 kilometer per match, waarvan dikwijls meer dan 1 kilometer in hoge intensiteit. Dat is Europese top”, vertelt de gewezen trainer van de Brusselaars aan Het Nieuwsblad.

Het is overigens niet verrassend dat de Anderlecht-middenvelder gelinkt werd aan een overstap naar Jan Breydel. Leander is afkomstig uit het West-Vlaamse Passendale en zijn 15-jarige broer – Lars Dendoncker – komt al jaren uit voor Blauw-Zwart.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.