Heeft Club Brugge opnieuw enkele miljoenen veil voor middenvelder?

Vincent Mannaert (Club Brugge)

11 november 2016 13:00 - Afgelopen zomer haalde Club Brugge met Tomás Pina transferdoelwit nummer één in huis. Blauw-Zwart betaalde naar verluidt zo’n drie miljoen euro voor de 29-jarige Spanjaard van Villarreal. Toch is het niet uitgesloten dat er straks nog eens stevig in de buidel getast wordt voor een middenvelder. 

De geruchten rond Khama Billiat worden immers steeds hardnekkiger. De 26-jarige speler komt momenteel uit voor het Zuid-Afrikaanse Mamelodi Sundowns, waar hij vorig seizoen bijzonder goed bij schot was. In 26 matchen vond hij immers 12 keer de weg naar doel. Niet slecht voor een middenvelder met andere woorden…

Volgens onder meer Soccer Laduma en The Chronicle ligt de Belgische landskampioen momenteel in pole position om Billiat binnen te halen. Al liggen Napoli en KV Oostende op de loer. Mamelodi Sundowns wil graag zo’n 2 miljoen euro voor zijn goudhaantje vangen.

Maak kennis met Khama Billiat

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.