Izquierdo heeft jouw stem hard nodig voor Goal van de Speeldag in de Champions League

Stem op Izquierdo voor Goal van de Speeldag in de Champions League

24 november 2016 16:12 - Club Brugge geraakte afgelopen dinsdag niet verder dan een 2-1 nederlaag tegen Leicester City. De sterke tweede helft en het fenomenale doelpunt van José Izquierdo waren echter een mooie troost.

Onze pijlsnelle Colombiaan zag zijn Golazo zelfs bekroond worden met een nominatie voor de Goal van de Speeldag in de Champions League. Cenk Tosun (Besiktas), Aleksandar Prijovic (Legia Warschau), Nélson Semedo (Benfica) en Leonardo Bonucci (Juventus) zijn de andere kanshebbers.

Op het moment van dit schrijven heeft Izquierdo onze stemmen broodnodig: de Brugse flankspeler heeft momenteel slechts 1% van de stemmen achter zijn naam staan. En dat kan beter! Stemmen kan via deze link.

José Izquierdo Goal van de Speeldag Champions League

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.