Jarig op 13 november? Club Brugge trakteert!

Club Brugge mascotte (3)

11 november 2016 00:30 - Op zondag 13 november viert Club Brugge zijn 125-jarig bestaan. Door de interlandbreak is er dezer dagen geen voetbal in de Jupiler Pro League, maar dat hoeft de pret niet te bederven…

Een groot deel van de festiviteiten vond vorige week tegen KRC Genk al plaats, maar ook dit weekend wordt er gefeest. Niet alleen door Club, maar ook door alle anderen die zondag kaarsjes mogen uitblazen.

En vooral dan door degenen die voor Blauw-Zwart supporteren en lid zijn van Club 1891. Negen fans krijgen immers een mooi geschenk bij hun thuis in de bus.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.