KIJKTIP: Timmy Simons vanavond op televisie

timmy-simons-club-brugge-leicester-city

30 november 2016 16:00 - Club Brugge viert dit seizoen zijn 125-jarig bestaan en die mijlpaal kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Zo is Timmy Simons vanavond te zien op de beeldbuis.

De kapitein van Club Brugge zal in Van Gils & gasten dieper ingaan op het jubileumjaar van Blauw-Zwart. Samen met Sven Vantomme blikt de oudste Rode Duivel ooit terug op de mooiste momenten uit de Brugse geschiedenis.

Vantomme is onder meer de auteur van ‘De Club, 125 verhalen over het Clubgevoel’, het boek dat vorige week in de top 10 van non-fictie-boeken bij de Standaard Boekhandel opdook.

Van Gils & gasten heeft daarnaast nog enkele andere genodigden en wordt uitgezonden van 22u07 tot 22u55. Voor degene die niet kunnen kijken, zal BlauwZwartFans op donderdag 1 december verslag uitbrengen van de meest interessante vertelsels.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.