Kritiek op basisplaats Ruud Vormer: “Speler voor een provincieclubje”

Ruud Vormer (Club Brugge - Anderlecht)

09 november 2016 00:00 - Ruud Vormer speelt dit seizoen de pannen van het dak en is sinds zijn komst naar Jan Breydel uitgegroeid tot één van de absolute publiekslievelingen. Tegenwoordig wordt de naam van de 28-jarige middenvelder zelfs genoemd als het over de Gouden Schoen gaat. Desondanks erkent niet iedereen de kwaliteiten van onze Ruud.

Bij onze noorderburen speelde Vormer voor achtereenvolgens AZ, Roda JC en Feyenoord. Vooral in De Kuip presteerde de huidige sterkhouder van Blauw-Zwart onder de verwachtingen. En dat lijkt in Nederland nog altijd vers in het geheugen te zitten.

Zo heeft analist Johan Derksen geen hoge pet op van Vormer. “Wij hebben de rechten van de Europa League. We zijn geen Champions League-land meer. Als je een Nederlandse club naar de CL stuurt, zit je je dood te schamen. Bayern is totaal niet in vorm, maar pakt wel even PSV in. Dat is in België niet anders, als ik zie dat bij Club Brugge Ruud Vormer een basisplaats heeft… Dat was in Nederland een speler voor een provincieclubje. Wel een heel aardige jongen, met een intelligente vrouw”, klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.