Leko ziedend na late strafschop: “Iedereen die iets van voetbal kent, weet wat er daar gebeurt”

Ivan Leko (Sint-Truiden)

18 november 2016 23:07 - In Sint-Truiden tegen Club Brugge zat het venijn hem in de staart. Blauw-Zwart won in extremis van de Kanaries omdat Djené Dakonam net voor affluiten een strafschopfout maakte op Jelle Vossen. De Brugse spits nam het geschenk in dank aan en bezorgde de landskampioen zo drie belangrijke punten.

Stayen was niet te spreken over het feit dat scheidsrechter Lawrence Visser de bal op de stip legde. Ivan Leko & co gingen dan ook uitvoerig verhaal halen. Op beelden van HLN is zelfs te zien hoe de trainer van STVV na afloop op de deur van de kleedkamer van Visser sloeg: “Shame on you”, riep de Kroaat samen met nog wat andere scheldwoorden richting de wedstrijdleiding.

“Iedereen die iets van voetbal kent, weet perfect wat er daar gebeurt”, foetert Leko tegenover Sporza Radio. “Slim van Vossen, dat is een kwaliteit van hem. Want het was echt iets ongelooflijk klein wat er daar aan de hand was. Of het een domme actie was van Djené? Nee, dat vind ik niet. Ik moet mijn spelers zelfs feliciteren. Ons wedstrijdplan was goed en ik heb – zeker in de tweede helft – een goeie mentaliteit gezien.”

“Wij hadden misschien wel betere kansen dan Club en zij spelen Champions League”, gaat Leko verder. “Ik zag geen match waarin Club verdiende van te winnen. Alle kleine foutjes waren in ons nadeel en dan krijg je nog die strafschop in de 95ste minuut. Ongelooflijk! Jammer dat ik hier nu moet spreken over iets anders dan het voetbal. Een 0-0 was hier volgens mij de correcte uitslag.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.