Mannaert haalt uit naar arbitrage: “Al de vijfde keer dit seizoen”

Algemeen manager Vincent Mannaert (Club Brugge)

03 november 2016 10:03 - Het zat Club Brugge echt niet mee in Porto. Hoewel het weinig weggaf, werd er toch weer verloren. De manier waarop het tegendoelpunt viel zorgde voor veel frustratie, maar vooral de niet-gefloten strafschop na hands van Oliver Torres in de eerste helft zat velen dwars.

Ook Vincent Mannaert was niet te spreken over de beslissing van de scheidsrechters. “Op basis van de tweede helft verdienden we iets. Maar zij komen dan voor, door een eigen doelpunt van ons eigenlijk, en wij krijgen geen strafschop bij een handsbal”, sakkert hij in Het Nieuwsblad.

“Het is niet de eerste keer dat we zo punten ontnomen worden, volgens mij is het in alle competities samen al de vijfde keer. Dat zijn details die zeker hebben meegeteld. Dit is toch wat zuur.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.