Meunier blinkt ook uit in ‘nieuwe’ rol bij PSG

Thomas Meunier (Club Brugge)

28 november 2016 00:20 - Zondagavond was het Stade des Lumières het decor voor de competitiewedstrijd tussen Olympique Lyon en Paris Saint-Germain. Serge Aurier stond 90 minuten op de rechtsachter, maar toch mocht Thomas Meunier opdraven.

PSG-coach Unai Emery gaf de Rode Duivel zijn kans op de rechterflank en die greep hij met beide handen. Op het uur mocht de ex-speler van Club Brugge invallen in plaats van Hatem Ben Arfa. Onder meer door de blessures van Angel Di Maria en Javier Pastore, maar Meunier kreeg toch knap de voorkeur op onder andere ex-Real Madrid-vleugelspits Jese Rodriguez.

Tien minuten voor affluiten lag Meunier met een knappe assist aan de basis van de driepunter voor PSG. Edinson Cavani bedankte met een rake kopbal en zette zo de 1-2 eindstand op het bord. De Franse topclub heeft nog slechts één punt achterstand op leider Nice.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.