“Misschien zijn de Club-fans kwaad op mij omdat ik nooit voor Blauw-Zwart gespeeld heb”

Club-fans FC Bruges (Club Brugge - Anderlecht)

07 november 2016 00:01 - Club Brugge en KRC Genk deelden zondagnamiddag de punten in de topper van de veertiende speeldag. Thomas Buffel, de doelpuntenmaker bij de bezoekers, was 90 minuten lang de kop van Jut in het Jan Breydelstadion. De Genkse kapitein reageert.

“Van een liefdeverhouding met de Brugse fans is er geen sprake. Ik heb er het raden naar waarom ze mij altijd uitfluiten. Misschien heeft het te maken met het feit dat ik voor Cercle Brugge (2008-2009, nvdr) gespeeld heb. Dan moeten die van Club je niet meer”, oordeelt Buffel in Het Belang van Limburg.

“Of misschien zijn de Club-fans kwaad op mij omdat ik nooit voor Blauw-Zwart gespeeld heb. Maar zij weten waarschijnlijk niet dat Club mij nooit gecontacteerd heeft. Erg vind ik dat niet. Ik heb nu een mooie carrière kunnen uitbouwen bij Genk”, aldus de middenvelder.

Dat hij uitgefloten werd door de Brugse aanhang maakt hem naar eigen zeggen alleen maar beter. “Het raakt me niet. Hoe meer ze fluiten, hoe liever. Ik geraak alleen maar meer gemotiveerd. En het werkt, hé. Ik scoor zelfs af en toe in Brugge.” Buffel moest het overigens niet alleen in het stadion ontgelden, maar ook op Twitter. Een overzicht.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.