MPH kan tegen STVV opnieuw op De Bock rekenen, maar ziet één van zijn spitsen afhaken

laurens-de-bock-club-brugge-leicester-city

17 november 2016 14:33 - Na een deugddoende interlandbreak waarin Timmy Simons voor ons als Club-fans de hoofdrol speelde, is het weer tijd voor de Jupiler Pro League. Club Brugge opent vrijdagavond de laatste speeldag van de heenronde op bezoek bij Sint-Truiden. Michel Preud’homme & co mikken op een driepunter, maar gemakkelijk belooft dat niet te worden. De laatste Brugse zege op Stayen dateert immers van 2006.

Preud’homme kan tegen STVV niet rekenen op geblesseerden Bjorn Engels (schouder) en Lior Refaelov (pubalgie). En ook Abdoulay Diaby (lies) is niet inzetbaar tegen de Kanaries.

Laurens De Bock is dan weer volledig hersteld van zijn knieblessure en er bijgevolg opnieuw bij. Al blijft het voor hem afwachten of de Brugse coach niet voor Dion Cools kiest, aangezien de polyvalente verdediger prima depanneerde op de linksback.

Ivan Leko – die van 2005 tot 2009 onze clubkleuren verdedigde – kan op zijn beurt niet rekenen op Yuji Ono en Wolke Janssens. Sascha Kotysch is onzeker. Onderstaand de volledige Blauw-Zwarte selectie, waarvan ook belofte Thibault Vlietinck deel uitmaakt. Nikola Storm en Jens Teunckens ontbreken.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Van Rhijn, Poulain, Cools, Denswil, De Bock, Mechele en Bolingoli

Middenvelders: Simons, Claudemir, Pina, Gedoz, Vanaken, Vormer en Vlietinck

Aanvallers: Wesley, Vossen, Izquierdo en Limbombe

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.