MPH over transferplannen: “Zo’n spelers zijn na 6 maanden weg uit België”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Charleroi)

24 november 2016 00:15 - Na vijf speeldagen in de Champions League kleuren de cijfers van Club Brugge bloedrood: 0 op 15 en een doelpuntensaldo van -10. Desondanks kon Blauw-Zwart in zijn laatste drie matchen aanspraak maken op een punt. Al kan Michel Preud’homme als hij de eindbalans opmaakt niet anders dan concluderen dat zijn huidige spelerskern niet sterk genoeg is om een rol van betekenis te spelen op het kampioenenbal.

“In de Champions League zijn de tegenstanders fysiek én technisch heel sterk”, steekt de Brugse coach van wal op de officiële website. “Van onze huidige groep zijn er verschillende spelers die dat ook kunnen, maar op dit moment komt het er nog niet genoeg uit.”

Club zou hierop kunnen anticiperen tijdens de wintertransfermarkt, maar volgens Preud’homme is dat allesbehalve evident. “In de meeste gevallen moeten we kiezen uit spelers die ofwel veel techniek ofwel veel fysiek vermogen hebben. Als we in ons land spelers hebben die beide combineren, dan zijn ze weg na zes maanden”, besluit de Luikenaar.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.