MPH ziet twee spelers afhaken voor bekerduel tegen Eupen

Michel Preud'homme geeft aanwijzingen

28 november 2016 13:00 - Na de glansprestatie van afgelopen vrijdag tegen KV Mechelen wacht Club Brugge dinsdag al een nieuwe uitdaging. Als Club het zoals in de voorbije twee seizoenen tot in de finale wil schoppen, moet het in de achtste finales van de Beker van België voorbij Eupen zien te geraken.

Daarbij kan Michel Preud’homme geen beroep doen op Bjorn Engels, Abdoulay Diaby, Timmy Simons en Felipe Gedoz. De Brugse kapitein heeft nog te veel last van een teenblessure na een duel met Jamie Vardy.

Ook Felipe Gedoz, die afgelopen weekend nog inviel, is er niet bij. De 23-jarige vleugelspits heeft buikgriep. Belofte Thibault Vlietinck ziet zijn goeie prestaties opnieuw beloond worden met een plaatsje in de 20-koppige selectie.

Selectie Eupen – Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Van Rhijn, Cools, Poulain, Denswil, Mechele, De Bock en Bolingoli

Middenvelders: Claudemir, Pina, Vormer en Vanaken

Aanvallers: Vlietinck, Refaelov, Storm, Wesley, Vossen, Izquierdo en Limbombe

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.