Nauwelijks speelminuten, maar Pereira mag tweede titel in half jaar vieren

Nauwelijks speelminuten, maar Pereira mag tweede titel in half jaar vieren

28 november 2016 00:11 - Leandro Pereira kon in 660 speelminuten bij Club Brugge geen enkele keer de weg naar doel vinden. Een uitleenbeurt aan ex-ploeg Palmeiras moest hem opnieuw lanceren, maar dat valt tot dusver tegen. Al mag de Brugse huurling wel opnieuw vieren met zijn ploegmaats.

Het lijkt wel alsof Pereira dé ultieme geluksbrenger is. Bij zijn komst naar Jan Breydel won Club voor het eerst in 11 jaar de titel en bij Palmeiras was het zelfs al 22 jaar geleden dat de Braziliaanse club op het hoogste schavotje prijkte. Een 1-0 overwinning tegen Chapecoense bleek genoeg om achtervolgers Flamengo en Santos definitief achter zich te houden.

Pereira moest ook bij Palmeiras voornamelijk tevreden zijn met een bankzittersstatuut. De 25-jarige spits kreeg 427 speelminuten en scoorde daarin twee keer. Uitgroeien tot titularis zat er echter nooit in voor de Brugse huurling.

Leandro Pereira kampioen met Palmeiras

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.