‘New York City weigert bod van Club Brugge’

Club pakte uit met bod op linksachter uit de MLS, maar lijkt bot te vangen

28 november 2016 14:00 - Club Brugge heeft op de linksachter weinig alternatieven. Bij een blessure van Laurens De Bock is het Dion Cools die op de linksback depanneert, terwijl hij in feite een rechtsachter is. Blauw-Zwart speurt de transfermarkt dan ook af naar mogelijke versterking.

Daarbij stuitte de landskampioen onder meer op Ronald Matarrita, een 22-jarige linksachter die momenteel uitkomt voor New York City. De Amerikaanse club weigerde naar verluidt een Brugs bod op hun Costa Ricaanse international.

Volgens La Nacion is de kans groot dat Matarrita naar de Bundesliga verkast en Hamburg daarbij aan het langste eind trekt. Zij zouden zo’n 2,8 miljoen euro voor Matarrita overhebben. Club en AA Gent toonden begin dit jaar al interesse in de basisspeler van New York City, maar de kans op een overstap naar de Jupiler Pro League lijkt momenteel bijzonder ver weg.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.