Odjidja blikt terug op kattenkwaad bij Club Brugge: “Daardoor reed Klukowski zijn wagen stuk”

Vadis Odjidja-Ofoe (Club Brugge)

12 november 2016 14:00 - Na omzwervingen bij Norwich City en Rotherham United kwam Vadis Odjidja bij Legia Warschau terecht. Daar liet hij zich onlangs nog opmerken door een prachtig doelpunt te scoren in de Champions League tegen Real Madrid. De middenvelder denkt echter met veel plezier nog eens terug aan zijn periode in Jan Breydel.

Vooral de goeie sfeer en het kattenkwaad dat er bij Blauw-Zwart uitgehaald werd, zullen Vadis nog lang bijblijven. “Na de trainingen haalden we er regelmatig grappen met mekaar uit. Zo heb ik op een gegeven moment shampoo gedaan in een bus met ruitenwisser-vloeistof van Michael Klukowski. Hij probeerde het weg te doen door zijn ruitenwissers op en af te bewegen, maar creëerde daardoor gewoon een hele hoop schuim.”

De gewezen linksback wilde wraak nemen, maar dat liep faliekant af. “Ik probeerde te ontsnappen, maar Klukowski begon me met zijn auto te achtervolgen. Daarbij raakte hij één van de hekken rond het trainingsveld en maakte hij zijn wagen ook nog eens zelf stuk”, lacht Vadis op de officiële website van Legia Warschau.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.