OFFICIEEL: Club Brugge beloont 3 jeugdspelers met nieuw contract

Club Brugge beloften in UEFA Youth League (Club Brugge - Leicester City)

17 november 2016 16:45 - In aanloop naar de wedstrijd tegen Sint-Truiden heeft Club Brugge werk gemaakt van zijn toekomst. Zo werden de contracten van drie veelbelovende youngsters opgengebroken.

Dat Niels Verburgh een eerste profcontract op Jan Breydel mocht ondertekenen, kon u vorige week al lezen op BlauwZwartFans. Intussen heeft Club ook de goeie prestaties van Thibault Vlietinck en Terry Osei-Berkoe beloond. Dat meldt de officiële website.

Verburgh is een 18-jarige centrale verdediger die ook voor de defensie geposteerd kan worden. Hij tekent een contract tot 2019. De 19-jarige Vlietinck – die we al kennen van zijn knappe invalbeurten tegen Charleroi en Westerlo – plaatste zijn kribbel onder een contract tot 2018 met optie voor een extra jaar. Osei-Berkoe is tot slot een 18-jarige flankaanvaller die zijn verbintenis verlengd zag worden tot 2019.

Maak kennis met Osei-Berkoe, Vlietinck en Verburgh

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.