Ook Butelle kan het niet laten om grapje te maken over record-duivel Simons

Ludovic Butelle applaus (Club Brugge)

15 november 2016 00:05 - Roberto Martinez verraste afgelopen weekend vriend en vijand door Timmy Simons op te roepen voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Estland én hem meteen ook enkele speelminuten te gunnen. Het leverde de kapitein van Club Brugge zowaar het record van de oudste Rode Duivel ooit op. De vele grappen neemt Simons er met de glimlach bij.

Zondag waren er al de lolbroeken op Twitter, was er het opvallende voorstel van Eden Hazard en pakte ook KV Oostende voorzitter Marc Coucke uit met een kwinkslag aan het adres van Simons.

Daar stopte de moppentrommel echter niet voor de Blauw-Zwarte aanvoerder. Maandagmorgen in Jan Breydel vlogen de plaagstoten immers opnieuw in het rond. “Proficiat, Timmy. Is je vrouw zwanger?”, grapte Butelle toen hij de massaal opgedaagde pers waarnam.

Michel Preud’homme had op zijn beurt duidelijk ook al nagedacht over de manier waarop hij Timmy wilde verwelkomen: “Ja, maar. Jij vraagt een vrij weekend en dan ga je wél bij de nationale ploeg gaan shotten..”, klonk het al lachend. “Zoveel pers hier, is dat voor 125 jaar Simons?”, voegde assistent-trainer Stephan Van der Heyden eraan toe in HLN.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.