Ook deze Rode Duivel onder de indruk van Simons: “Ik spiegel me aan hem”

Timmy Simons met Club-sjaal

14 november 2016 00:44 - De manschappen van Roberto Martinez aten Estland zondagavond met huid en haar op en wonnen met maar liefst 8-1. Eén van de uitblinkers was Yannick Carrasco. Ook hij had achteraf niets dan lovende woorden voor Timmy Simons, de oudste Rode Duivel ooit.

“Het was een leuke wedstrijd. We dwongen veel kansen af en die leverden veel doelpunten op”, vertelt Carrasco. “Mijn doelpunt? Een perfecte assist die ik lekker binnen trapte aan de tweede paal. Dit was het ideale scenario: in onze laatste interland van 2016 voor eigen publiek uitpakken met een demonstratie en een monsterscore. De toeschouwers genoten van het spektakel.”

De 23-jarige vleugelspits van Atlético Madrid liet zich ook uit over het record van Simons. “Hij is een voorbeeld voor elke voetballer. Ook al is hij bijna veertig. Of ik het zelf zo lang volhoud? Waarom niet. Net daarom spiegel ik me aan Timmy”, klinkt het tegenover Het Nieuwsblad.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.