OOOOH! Meunier bezorgt PSG de zege met een fantastische goal

Thomas Meunier (Club Brugge)

02 november 2016 07:58 - Door de blessure van zijn grote concurrent Serge Aurier krijgt Thomas Meunier de komende weken volop zijn kans bij Paris Saint-Germain. En die kans lijkt hij ook met beide handen te grijpen. Dinsdagavond was hij matchwinnaar voor de Franse kampioen in de Champions League.

Op het veld van Bazel was Meunier tot twee keer toe beslissend voor PSG. Vlak voor rust leverde hij de assist voor de 0-1 van Matuidi. Na de gelijkmaker van Zuffi leek de wedstrijd af te stevenen op een gelijkspel, tot Meunier in de slotminuut opnieuw toesloeg.

Met een fenomenale volley bezorgde hij PSG de overwinning én de kwalificatie voor de achtste finales. Bekijk hieronder het fantastische doelpunt van de ex-speler van Club.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.