“Op deze positie moet Club Brugge in januari absoluut versterking halen”

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

04 november 2016 14:32 - Binnen twee maanden mogen clubs opnieuw de transfermarkt op. Of Club nog spelers zal aantrekken, is voorlopig nog niet duidelijk. Sommigen vinden wel dat er op één positie absoluut versterking bij moet.

Het Laatste Nieuws is van mening dat Club absoluut een spits moet aantrekken. “Wees er maar zeker van dat MPH dat ook al aangekaart heeft bij zijn bestuur. De grootste fan van Vossen is hij immers nooit geweest, Wesley moet in zijn ogen nog alles bewijzen en nu ook Diaby hem in de steek laat, blijft er nog maar weinig over”, zijn zij van mening.

De krant tekent ook een profiel uit voor de nieuwe aanvaller. “De nieuwkomer moet diep kunnen staan en gaten trekken, maar evengoed kunnen terugzakken en ruimte creëren voor zijn ploegmaats. Een verbeterde versie van Vossen, zeg maar. Die dan ook nog eens meer scoort.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.