Poulain komt met geweldig compliment voor Brugse fans

Benoît Poulain (Club Brugge - Genk)

23 november 2016 00:00 - Club Brugge slaagde er ook dinsdagavond op bezoek bij Leicester City niet in om de nul van de tabellen te vegen in de Champions League. Blauw-Zwart speelde een slechte eerste helft, maar rechtte de rug in de tweede periode. Michel Preud’homme en zijn manschappen gingen naarstig op zoek naar een punt, maar bleven uiteindelijk met lege handen achter.

Nul op twaalf of niet, dinsdag waren er opnieuw een kleine 2.000 fans die met Club meereisden naar Leicester. Want supporter ben je in goede én slechte tijden!

De Brugse fans lieten ook in het King Power Stadium flink van zich horen. In de tweede helft werden de meer dan 30.000 thuisfans zelfs meermaals vocaal overklast. En dat verdient een pluim, zo oordeelde Benoît Poulain.

“Onze supporters zijn geweldig! Jullie hebben getoond dat jullie Champions League-waardig zijn. Bedankt #WeAreBruges”, stuurde de verdediger via Twitter de wereld in.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.