Preud’homme gunt 3 sterkhouders extra rust tijdens interlandbreak

Vossen - Denswil - Poulain - Teunckens - Claudemir - Vormer - Butelle - Diaby - Pina (Club Brugge - Anderlecht)

10 november 2016 07:00 - Nu de nationale ploegen aan zet zijn, kunnen de clubs uit de Jupiler Pro League een weekje rustig aan doen tot de vijftiende speeldag van start gaat. Volgende week vrijdag opent Blauw-Zwart de laatste match van de heenronde op Stayen. 

In aanloop naar het duel tegen Sint-Truiden neemt Michel Preud’homme het zekere voor het onzekere. De landskampioen had de voorbije weken een druk programma en de Brugse coach wil daarop inspelen om blessures te vermijden.

Zo weet Het Nieuwsblad dat Stefano Denswil, Ruud Vormer en Benoît Poulain woensdag rust kregen. Denswil miste dit seizoen nog geen minuut en ook landgenoot Vormer heeft al 1151 speelminuten op de teller staan. De 28-jarige middenvelder was er enkel op Charleroi niet bij door een buikgriepvirus. Bij Poulain is de voorzichtigheid dan weer een gevolg van het feit dat hij net uit blessure komt.

Abdoulay Diaby bleef woensdag eveneens binnen. De Franse Malinees blesseerde zich in het Champions League duel tegen FC Porto. Bjorn Engels verscheen wél op het trainingsveld, maar de centrale verdediger moet nog alle contact vermijden.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.