Preud’homme komt terug op moeilijke periode: “Daar zijn de problemen begonnen”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

02 november 2016 11:25 - Met een goede prestatie in de thuiswedstrijd in de Champions League tegen FC Porto en de daaropvolgende zeven op negen in de competitie lijkt Club Brugge weer op het goede spoor te zitten. In het begin van het seizoen speelde Blauw-Zwart echter bijzonder wisselvallig, tot grote verbazing van Michel Preud’homme.

“Eerlijk? Ik heb tot op vandaag geen idee wat er is gebeurd in de kleedkamer na de sterke prestatie in de Supercup en de eerste wedstrijd tegen KV Mechelen”, blikt MPH terug op die periode in Het Laatste Nieuws. “Alhoewel, ik denk het te weten…”

Details wil Preud’homme echter niet geven. “De problemen zijn begonnen na de nederlaag in Oostende, waar we goed speelden, maar een goal incasseerden in de laatste minuut”, is het enige wat hij nog kwijt wil.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.