Preud’homme sakkert: “Nu kunnen ze met me lachen”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Charleroi)

30 november 2016 00:10 - Michel Preud’homme had in zijn derde seizoen bij Club Brugge één grote droom: de supercup, de beker én de titel winnen. Maar wanneer dromen uitgesproken worden, durft het wel eens mis te gaan. 

Stephan Keygnaert, chef voetbal bij HLN, vroeg onlangs aan Preud’homme of hij meer uitleg wilde geven bij zijn ambitie om in één seizoen de drie landelijke prijzen te pakken. “Nee, nee, je zal Eupen motiveren”, klonk het bij de Brugse coach.

Uiteindelijk verscheen het verhaal dan toch in de krant, weliswaar met getuigenissen van onder meer zoon Guilian Preud’homme en assistent-trainer Stan Van den Buijs. Dinsdagavond spatte de grote wens van MPH echter uiteen door een 3-2 nederlaag tegen Eupen.

“Dat ik de tripple nu niet ga pakken? Kijk, ik wil alles winnen”, verklaart de Luikenaar in gesprek met Radio 1. “Keygnaert wist van mijn ambities, maar ik had eigenlijk gevraagd om er niet over te schrijven. Als mensen dat weten, kunnen ze met me lachen. En nu hebben ze een reden. Je weet hoe mensen kunnen zijn…”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.