Preud’homme spreekt zich uit over beschikbaarheid Diaby en Izquierdo

Michel Preud'homme geeft aanwijzingen

04 november 2016 14:46 - Zondag staat Club Brugge in de Jupiler Pro League opnieuw voor een topper, want dan komt KRC Genk op bezoek in het Jan Breydelstadion. Wellicht zal Michel Preud’homme zijn elftal flink wijzigen ten opzichte van de wedstrijd in Porto. Daar zaten onder andere Vossen, Vanaken en Limbombe op de bank.

“In de opstelling zoek je altijd naar de beste oplossing, gegeven álle factoren, ook vermoeidheid”, zegt Preud’homme daarover op het officiële Twitter-account van Club Brugge. Bovendien zit de coach ook nog met vraagtekens rond José Izquierdo en Abdoulay Diaby.

“Diaby is nog niet op zijn beste niveau en zat niet in de wedstrijd. Hij was volledig fit, maar kreeg een nieuwe tik woensdag.” Volgens Het Nieuwsblad heeft de Malinees opnieuw last van de linkerbil, een blessure die hem in de voorbereiding ook al parten speelde. “Na de training morgen beslis ik over de geblesseerden, zoals Izquierdo en Diaby.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.