Preud’homme spreekt zich uit over speelkansen Izquierdo tegen Porto

jose-izquierdo-club-brugge-leicester-city

02 november 2016 10:57 - Club Brugge trok met 22 spelers naar Portugal voor de Champions League-wedstrijd tegen FC Porto, waaronder ook José Izquierdo. De Colombiaanse snelheidsduivel maakt voor het eerst sinds eind september weer deel uit van de wedstrijdselectie. Of hij ook effectief in actie zal komen, is nog een andere vraag.

Michel Preud’homme is er immers nog niet uit of hij Izquierdo straks ook zal inzetten. “Ik wacht nog steeds op groen licht. En ik wil hem pas gebruiken nadat de medische staf zijn goedkeuring heeft gegeven. Als José fit wordt verklaard, dan zal ik hem gebruiken, al zal dat wel niet voor lang zijn”, verklaart de coach in Het Nieuwsblad.

Van Benoît Poulain komt er wel goed nieuws. De centrale verdediger was ook onzeker, maar lijkt fit te zullen raken en staat vanavond waarschijnlijk gewoon aan de aftrap in het Estadio do Dragão.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.