Preud’homme stelt gerust: “Over een operatie wordt niet gesproken”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Genk)

18 november 2016 00:23 - Langzaamaan gaat het de goede kant uit met de Brugse ziekenboeg. Zo is Laurens De Bock volledig hersteld van zijn knieblessure en is de linksachter straks opnieuw inzetbaar tegen Sint-Truiden. Op Lior Refaelov, Abdoulay Diaby en Bjorn Engels is het echter nog even geduld uitoefenen. 

Refaelov is na zijn operatie zo’n drie maanden buiten strijd geweest, maar volgende week kan hij bij het overgrote deel van de groepstrainingen aansluiten. Toch is Club niet van plan om risico’s te nemen. “De wedstrijd van volgende week tegen Mechelen halen, wordt moeilijk voor Rafa. We willen niet overhaast te werk gaan”, verklaart Michel Preud’homme aan Het Nieuwsblad.

Diaby hield een blessure over aan de Champions League wedstrijd tegen FC Porto en lijkt daar minder snel van te herstellen dan in eerste instantie verwacht werd. “Hij heeft opnieuw last aan de lies en daarom laten we hem de trainingen staken”, verduidelijkt MPH. “Maar over een operatie wordt niet gesproken.” De match tegen KV Mechelen komt sowieso nog te vroeg voor de Franse Malinees. Engels ligt tot slot op schema om vanaf 2016 opnieuw tussen de lijnen te staan.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.