Refaelov blij als een kind na eerste minuten in 3 maanden: “Genieten”

Lior Refaelov interview (Club Brugge - Charleroi)

25 november 2016 22:54 - Na zeventig minuten voetballen tegen KV Mechelen kon Lior Refaelov eindelijk zijn comeback vieren bij Club Brugge. De 30-jarige Israëliër kreeg van Michel Preud’homme twintig minuten om zich samen met zijn ploegmaats te amuseren. Op het moment van zijn invalbeurt stond het immers al 4-1. 

“Ik heb nog een paar weken nodig om ritme op te doen, maar het was genieten om vandaag eindelijk terug te kunnen voetballen”, steekt Refaelov van wal. “Vanop de tribunes moeten toekijken hoe je ploegmaats het doen, word je na zo’n lange tijd toch wat beu.”

“Dinsdag (in de beker tegen Eupen, nvdr) hoop ik opnieuw minuten te krijgen”, gaat Rafa verder tegenover PlaySports. “Maar het belangrijkste is dat ik pijnvrij ben. Ik wist natuurlijk op voorhand dat ik 3 maanden out zou zijn, maar het doet deugd om vandaag zo comfortabel te kunnen invallen. Bij zo’n voorsprong hoeft niks en kan je bevrijd voetballen.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.