Roddelpers komt met straf verhaal over De Bock

laurens-de-bock-club-brugge-leicester-city

22 november 2016 11:00 - Het gebeurt niet vaak dat een voetballer ter sprake komt in Dag Allemaal, maar vandaag doet een anonieme bron haar boekje open over Laurens De Bock. De verdediger van Club Brugge en de Nederlandse Fientje kregen op reis in Ibiza te maken met een ongewenste zwangerschap. De bron in kwestie heeft allesbehalve positieve woorden voor de linksachter.

In juni bevond De Bock zich in Ibiza om de titel van Blauw-Zwart te vieren. “Fientje had er als vrijgezel de tijd van haar leven, en die romance met Laurens paste daar perfect bij. Maar het verhaal kreeg een staartje. De Bock vertelde aan haar dat hij niet langer samen was met zijn vriendin, wat ook wordt bevestigd door zijn ex. Fientje werd echter zwanger.”

“Ze was zwanger van Laurens. Daar bestond geen twijfel over, want er was op dat moment geen andere jongen in haar leven. Het was een ongewenste zwangerschap.” Een abortus volgde. “Los het maar op, want dit is jouw fout, dat was Laurens’ boodschap. Die kerel begreep gewoon niet waarom je ook maar een traan zou laten voor zo’n pril leventje. Harteloos! Zeker omdat Fientje al eens een dood kindje op de wereld heeft gezet.”

“Sindsdien is zij radicaal tégen abortus. Maar ze moest het doen van Laurens. Uiteindelijk heeft hij haar toch zo ver gekregen. Die kerel is echt gevaarlijk! Als je iets doet wat hem in een verkeerd daglicht kan stellen, wordt hij razend. Hij windt er geen doekjes om: schop niet tegen zijn schenen of er zouden weleens gevolgen kunnen zijn.” Het weekblad contacteerde de Brugse verdediger, maar die wenste niet te reageren.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.