Simons krijgt zelfs een boeket bloemen, maar: “Die zijn wel voor je vrouw”

Simons krijgt zelfs een boeket bloemen, maar Die zijn wel voor je vrouw

14 november 2016 00:44 - Timmy Simons is vandaag wakker geworden met een glimlach van formaat. De kapitein van Club Brugge mag zich vanaf nu immers de oudste Rode Duivel ooit noemen. En daar hoort de nodige persaandacht – inclusief een boeket bloemen en een gepersonaliseerde taart – bij. 

“Een bloemetje van VTM Nieuws voor jou. Maar eigenlijk voor je vrouw, want je hebt wat goed te maken. Een vrij weekend en dan zeggen: ‘Ik ben weg voor de Rode Duivels’. Kon ze ermee lachen?”, vraagt Michiel Ameloot. “Toen ze wist dat het serieus was wel ja”, lacht Simons.

Het Nieuwsblad bracht dan weer een knappe gepersonaliseerde taart mee voor de kapitein van Club Brugge. “Dat bevestigt nog maar eens dat ze hier gelijk hebben hé”, vertelt Simons. “In plaats van ‘den ouwe’ is het nu ‘den oudste’. Fantastisch en op naar de volgende zou ik zeggen.”

Ook de jonge garde wilde de Blauw-Zwarte captain feliciteren met zijn ongelooflijke mijlpaal. Enkele jongens van de Club Academy stonden Simons op te wachten met een poster. Onderstaand een verzameling van al het beeldmateriaal.

Een bloemetje voor zijn vrouw

Taart die vandaag wél past in Timmy’s sportdieet

Nog wat meer persaandacht

Felicitaties van de youngsters

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.