Simons neemt het op voor ploegmaats: “Die jongens hebben dat perfect ingevuld”

timmy-simons-club-brugge-leicester-city

22 november 2016 22:55 - Club Brugge heeft voor de derde keer op rij met het kleinste verschil verloren in de Champions League. Timmy Simons kijkt met gemengde gevoelens terug op de 2-1 nederlaag tegen Leicester: fier op de tweede helft, maar teleurgesteld met het resultaat.

“Met een nederlaag kan je nooit tevreden zijn”, steekt Simons van wal. “In de eerste helft lag het tempo langs hun kant heel hoog, maar in de tweede hebben wij ons tempo aan hun kunnen opleggen. Het is natuurlijk niet evident als je zo snel 1-0 achter staat. Dat speelde in hun kaart.”

Toen Q2-interviewer Michiel Ameloot eens bij Simons polste naar het feit dat Brandon Mechele en Laurens De Bock al lang geen minuten meer gepakt hadden, reageerde de Brugse kapitein kordaat. “Ik denk niet dat dat het probleem was. Die jongens hebben hun taak perfect ingevuld.”

“Waarom we in de eerste helft niet zo aanvallend speelden? Dat probeerden we hoor. Zij scoren net in een omschakelingsmoment, waarbij wij aan het aanvallen waren. Je kan niet zomaar blind vooruitgaan. In de tweede periode was dat natuurlijk anders omdat we alles op alles moesten zetten”, besluit Simons.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.