‘Sterkhouder wil zo snel mogelijk vertrekken bij Club Brugge’

Diaby - Izquierdo (Club Brugge - Anderlecht)

04 november 2016 14:26 - De vierde wedstrijd in de Champions League, in Porto, draaide opnieuw uit op een ontgoocheling. De man die waarschijnlijk met de grootste kater zal achtergebleven zijn, is Abdoulay Diaby. De aanvaller zat helemaal niet in de match en werd al bij de rust vervangen.

Tot dusver is Diaby dit seizoen een schim van de spits die vorig seizoen zestien keer scoorde en een belangrijk aandeel had in de landstitel. Volgens Het Nieuwsblad spelen naast blessureleed ook transferperikelen een grote rol in de mindere vorm van de Malinees.

“Het feit dat een transfer naar het Spaanse Real Betis of het Turkse Galatasaray op een bepaald moment mogelijk was en niet doorging, zette Diaby even aan het denken. De spits is zo ambitieus dat hij een volgende stap in zijn carrière liever vandaag dan morgen zet”, stelt de krant. “Let wel: de vraag hoe hem terug aan het voetballen krijgen is vooralsnog belangrijker dan hoe hem van de hand te doen.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.