The making of: deze 17 Club-iconen prijken op tifo 125 jaar Club Brugge

Tifo 125-jarig bestaan (Club Brugge - Genk)

10 november 2016 11:00 - Op zondag 13 november viert Club Brugge zijn 125-jarig bestaan. Omdat er door de interlandbreak komend weekend geen match op het programma staat, besloot Blauw-Zwart om de festiviteiten te laten plaatsvinden in de thuismatch tegen Racing Genk. Met onder meer een geweldige tifo. 

Blue Army kreeg de lastige taak om te bepalen welke Club-coryfeeën deel zouden uitmaken van de reusachtige banner. Footballheroes was dan weer verantwoordelijk voor de compositie, het ontwerp en het uittekenen van de tifo.

Deze 17 Club-legendes werden uiteindelijk vereeuwigd op het spandoek van 125 years pride and glory: Mendoza, Papin, Jensen, Engels, Lambert, Refaelov, Van der Elst, Happel, Cools, Ceulemans, Verheyen, le Fèvre, Goetinck, Cambier, Borkelmans, Amokachi en Simons. Onderstaand ‘the making of’, zoals altijd weer knap in elkaar gestoken door de mannen van FCB Support.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.