Twee Club-spelers opgenomen in Topelftal van de Week

Vossen - Vormer - Vanaken (Club Brugge - KV Mechelen)

28 november 2016 00:01 - Club Brugge liet afgelopen vrijdag geen spaander heel van KV Mechelen en won met maar liefst 6-1. Twee spelers van Blauw-Zwart zien hun sterke wedstrijd bekroond worden met een plaatsje in het Elftal van de Week.

Het Laatste Nieuws is van mening dat Jelle Vossen en Ludovic Butelle afgelopen weekend deel uitmaakten van de best presterende spelers uit de Jupiler Pro League.

Vossen vond maar liefst vier keer de weg naar doel tegen Malinwa, terwijl Butelle uitpakte met een cruciale penaltyredding op de inzet van Dalibor Veselinović. Club had afgelopen weekend ook het meeste doelpogingen met 13 schoten in het kader en 12 schoten naast het doel van Colin Coosemans.

Het Brugse tweetal krijgt in de Ploeg van de Week het gezelschap van Spajic (Anderlecht), Scholz (Standard), Milic (Oostende), Marusic (Oostende), Bruno (Anderlecht), Berrier (Oostende), Hanni (Anderlecht), Belfodil (Standard) en Dimata (Oostende).

Club Brugge teamscore: 8

Butelle: 7
Van Rhijn: 7
Poulain: 7
Denswil: 7
De Bock: 6
Vormer: 7
Claudemir: 7
Vanaken: 7
Izquierdo: 8
Limbombe: 6
Vossen: 9

Invallers

Refaelov: 6
Gedoz: 6
Wesley: /

KV Mechelen teamscore: 4

Coosemans: 6
Bjelica: 5
Cocalic: 5
Vitas: 4
Chen: 4
Schouterden: 5
El Messaoudi: 5
Rits: 6
Matthys: 5
Kolovos: 4
Veselinovic: 4

Invallers

Croizet: 5
Verdier: 6
Filipovic: /

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.