‘Uitstekend nieuws op komst in stadiondossier Club Brugge’

Opnieuw positief nieuws over nieuwe stadion Club Brugge

16 november 2016 00:01 - Op een galadiner naar aanleiding van het 125-jarige bestaan van Club Brugge viel er eindelijk nog eens positief nieuws te rapen omtrent het stadiondossier. De nieuwe voetbaltempel van Blauw-Zwart lijkt weer een stapje dichterbij.

Volgens Sport/Voetbalmagazine mag de landskampioen zich deze week nog aan goed nieuws verwachten in verband met het nieuwe stadion. “Vrijdag ligt het dossier opnieuw op de tafel van de Vlaamse regering. Die kan dan het ruimtelijk uitvoeringsplan van de zone waar Club Brugge zijn nieuwe stadion plant, goedkeuren.”

“Als dat gebeurt, kan de ploeg haar bouwplannen indienen en de vergunningen aanvragen. Komen er niet te veel bezwaren – er is in Brugge een groene beweging tégen de inname van die ruimte – dan kan het definitieve startschot gegeven worden.”

“Club droomde altijd van een verhuizing in 2019, wellicht wordt het de EK-zomer van 2020. Diezelfde zomer waarin ook Anderlecht – in theorie – verhuist.” Daarnaast zijn de plannen voor een adembenemend oefencomplex eveneens een stuk concreter geworden.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.