Van der Elst weet waarom Vossen momenteel in bloedvorm is

Jelle Vossen viert (Club Brugge - KV Mechelen)

29 november 2016 00:15 - Dit seizoen waren de statistieken van Jelle Vossen tot voor kort nog eerder middelmatig, maar zijn vier doelpunten van afgelopen weekend tegen KV Mechelen leggen hem geen windeieren. Met 10 goals in 1.282 minuten lag het scoringspercentage van de goalgetter immers nooit hoger. Franky Van der Elst ziet een spits die aan het groeien is.

“Vossen heeft al veel kritiek gekregen, ook dit seizoen, maar hij heeft ook al veel goeie matchen gespeeld”, vertelt de analist bij Extra Time. “Ook Europees, tegen Porto bijvoorbeeld. Hij profiteert nu van het feit dat hij bijna elk weekend speelt.”

Volgens Van der Elst zullen ook de andere manschappen van Michel Preud’homme straks beter presteren. “Club is groeiende. De eerste helft tegen KV Mechelen was niet goed, maar na de pauze waren ze zeker de eerste 20 à 25 minuten héél sterk. Met onder meer Izquierdo, die stilletjes aan ook helemaal terug is. Refaelov komt ook terug. Dus ik denk dat we na Nieuwjaar opnieuw het beste Club zullen zien.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.