Vanaken: “Voor de fans iets doen tegen Leicester en Kopenhagen”

engels-pina-vormer-vanaken-de-bock-club-brugge-leicester-city

03 november 2016 00:01 - Hans Vanaken stond in het Estadio do Dragaõ verrassend genoeg niet aan de aftrap, maar mocht na iets meer dan een uur voetballen toch zijn opwachting maken. De middenvelder viel degelijk in, maar kon Club helaas geen punten bezorgen.

“We hadden in deze twee wedstrijden tegen FC Porto zeker meer verdiend dan nul op zes”, baalde hij voor de microfoon van Q2. “We komen weer op een stomme manier op achterstand. In de tweede helft krijgen we dan nog de kansen om gelijk te maken, maar de bal wilde er niet in.”

“Ik wist pas iets voor de wedstrijd dat ik niet zou starten. Natuurlijk ben je ontgoocheld als je op de bank moet zitten, maar dan moet je met de juiste mentaliteit invallen. Ik denk dat ik dat vandaag wel gedaan heb. Het wordt sowieso moeilijk om nog te overleven in Europa. We moeten proberen om in Leicester hetzelfde te brengen en een goed resultaat te halen. Daarna moeten we thuis tegen Kopenhagen nog iets proberen te doen voor onze supporters.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.