Verheyen ziet Club-speler als favoriet voor de Gouden Schoen

Gert Verheyen (analist)

20 november 2016 06:00 - Het nieuwe jaar nadert met rasse schreden en dat betekent dat de beste speler van 2016 zal bekroond worden met de Gouden Schoen. Gert Verheyen denkt dat de landskampioen straks nog eens aan de haal mag gaan met de prijs. 

Dimitri De Condé, Sportief Directeur van KRC Genk, schoof onlangs Alejandro Pozuelo naar voren als de verdiende winnaar van de Gouden Schoen. Verheyen is echter een andere mening toegedaan. “Het is een logische keuze dat De Condé Pozuelo vooruitschuift. Toch ben ik niet helemaal akkoord. Pozuelo behoort zeker bij de favorieten en mag van mij ook in de top 5 eindigen.”

“Maar persoonlijk vind ik dat Izquierdo het verdient”, gaat de analist verder. “We mogen niet vergeten dat hij in de periode januari – juni erg belangrijk was voor Club Brugge en hen ook mee kampioen heeft gemaakt.”

Verheyen stelt zich wel vragen bij de stemming. “Die is niet helemaal eerlijk. In de tweede stemronde zijn er meer stemmen, wat in het nadeel van Izquierdo speelt, aangezien hij lange tijd geblesseerd was. Toch is hij voor mij zeker een favoriet”, klinkt het tegenover Voetbalkrant.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.