(VIDEO) – AI! Onyekuru dribbelt Brugse defensie op een hoopje

(VIDEO) - AI! Onyekuru dribbelt Brugse defensie op een hoopje

30 november 2016 00:06 - Club Brugge verloor dinsdagavond met 3-2 van Eupen en mag een derde opeenvolgende bekerfinale dan ook op zijn buik schrijven. De Blauw-Zwarte verdediging had zijn handen vol met de wendbare spitsen van de Panda’s.

Onyekuru is ongetwijfeld één van de revelaties uit de heenronde van de Jupiler Pro League. De 19-jarige Nigeriaan vond dit seizoen al 7 keer de weg naar doel voor Eupen en liet ook in de Croky Cup van zich spreken.

Zo nam de pijlsnelle aanvaller van Eupen in het begin van de tweede helft de 2-0 voor zijn rekening, waarbij hij de Brugse defensie het nakijken gaf. Onderstaand de beelden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.